Nieuwe pagina/New page

Gepubliceerd op 3 februari 2022 om 10:30

Ik heb een nieuwe pagina toegevoegd. Onder het kopje "Mother Nature" zie je foto's die gemaakt zijn in de natuur. Niet ver van mijn huis is een parkje waar ik 's morgens in alle vroegte heenga om foto's te maken van (bijna) alle insecten die daar leven. Het is er dan rustig, op een enkele wandelaar na die zijn hond uitlaat.

Deze zomer wil ik dat weer gaan doen en zodra het weer lekker warm is met weinig wind, dan ga ik er weer op uit om foto's te maken. Voorlopig maak ik alleen binnen foto's...

I have added a new page. Under the heading "Mother Nature" you can see photos taken in nature. Not far from my house is a small park where I go early in the morning to take pictures of (almost) all the insects that live there. It is then quiet, except for a single walker who walks his dog.

This summer I want to do that again and as soon as the weather is nice and warm with little wind, I will go out again to take pictures. For now I only take pictures indoors...


«   »