Expoost expositie voorbij

Gepubliceerd op 13 december 2021 om 15:00

Zo! De expositie in Expoost in Hoorn (NH) is officieel voorbij. De kunstwerken staan weer bij mij thuis. Binnenkort gaan ze weer naar de opslagplek op zolder. Nu is het tijd om te gaan voorbereiden op een hele lange expositie. De eerstvolgende is in Waddinxveen in een tandarts praktijk. Er komen, denk ik, 14 werken te hangen aldaar vanaf  januari tm december 2022.

De expositie in Hoorn was een succes met ruim 1100 bezoekers. Niet slecht, zou ik zeggen. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan om mensen daar naartoe te krijgen door mij vele promotie op de diverse media zoals Twitter, Facebook etcetera. Nu ga ik stevig nadenken over hoe ik meerdere exposities kan krijgen.

Ik begin me ook af te vragen of ik wat meer diversiteit op de webshop moet zetten of gewoon meer items. Er zijn mensen die een bepaalde kleur in hun huis willen hebben maar ook een foto van mij willen hangen bij die kleur. Misschien moet ik wat verschillende kleuren foto's  op de webshop zetten zodat er meer keuze is. Allemaal dingen om over na te denken, en dat doe ik dus nu ook!

Ik zit er ook over te denken om weer nieuwe foto's te maken, alleen ben ik er nog niet uit of ik dat beneden of boven ga doen. Ik heb beneden een iets meer ruimte, maar ja, boven is mijn (kleine) studio en ik wil alles zoveel mogelijk boven doen. Bovendien, indien er weer een opdracht komt, dan is het toch handig indien ik mijn computer boven heb staan. Het zijn kleine dingetjes maar toch iets om over nat te denken.

Maar goed, eerst wat werken gaan laten drukken voor de tandarts praktijk in Waddinxveen en dan zien we wel verder... Voor nu, een fijne maandag en een fijne rest van de week. Blijf gezond!


«   »