Laatste week Expoost

Gepubliceerd op 6 december 2021 om 10:00

Het schiet nu op met de expositie in Expoost. Deze week is de laatste week dat de kunstwerken er nog hangen. Komende zondag is de laatste dag en dan worden ze weer weggehaald! Ik hoop dat iedereen die er geweest is, de werken mooi heeft gevonden. Op naar de volgende expositie in Waddinxveen. Dan komen ze te hangen in een tandartsen praktijk voor een heel jaar! Het worden niet de grote werken maar kleinere werken die tevens ook te koop zijn.

De december actie is vandaag begonnen. Met de code: DECEMBER202115 krijg je een korting van -15% op alle kunstwerken op deze webshop. De code invoeren in het korting vakje en op 'toepassen' klikken. Dat staat onder het vakje van de code. Op het moment dat je dat doet, krijg je te zien hoeveel de korting is in Euro's. 

De actie loopt tm 28 december 2021 en op is op! Van sommige werken worden een 2 of 3 gemaakt dus als die verkocht zijn, dan worden er geen nieuwe meer gemaakt. De werken komen met een notariële certificaat, inclusief handtekening en stempel. Behalve de MC Silk kunstwerken, die hebben géén certificaat.

Op dit moment denk ik erover om nieuwe foto's te maken zodat er ook weer fris werk op de webshop komt te staan.  Voor nu een fijne week en tot de volgende entry.


«   »