Nationale Kunstdagen 2021

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 14:15

Ziezo! De Nationale Kunstdagen zitten erop! Ik vond het zeer geslaagd. Ik heb heel veel gekletst met mensen en ik hoop dat mensen mijn foto's mooi genoeg vinden/vonden. Er waren enkele mensen die belangstelling hadden voor bepaalde werken dus dat is al mooi. 

Het begon allemaal op vrijdag. Eerst naar Zuilichem, naar een B&B aldaar. Mooie omgeving en zeer vriendelijke mensen. De B&B heet De Oude Schuur. Na het inchecken gingen we naar Gorinchem om alles op te hangen. We hadden gevraagd hoe we het beste konden rijden en om tijd te besparen, zouden we het beste met de veerpont kunnen gaan. Aldus geschiedde! Aangekomen in Gorinchem was het daar alles ophangen, borg betalen etc. Daarna weer terug naar Zuilichem, wederom met de pont.

Terug in Zuilichem gingen we nog een aantal dingen stickeren zodat we dat de zaterdag konden meenemen en neerzetten. Zaterdag richting Gorinchem om de puntjes op de i te zetten en tot half zes op de beurs te staan. Het probleem was wel dat het pad waar wij zaten, daar viel het licht van uit dus dat was minder aangezien mijn werken belicht werden door die lampen. 

Ik heb veel gepraat met mensen die belangstelling toonden. Ik heb in mijn hele leven nog niet zoveel gekletst als op de zaterdag en zondag. Er waren veel mensen die belangstelling hadden voor mijn werken en dat deed mij goed. Het geeft wel een kick als mensen zeggen dat ze je werken mooi vinden.

De laatste keer dat het licht uitviel was rond 17.15 uur en toen hadden we er genoeg van en zijn we naar De Oude Schuur gegaan om tot rust te komen.

De zondag, wederom veel gekletst. We mochten de spullen pas weghalen na half zes dus dat deden we ook. Rond zes uur waren we klaar met opruimen, alles weer in de auto leggen en op weg naar huis. 

We hebben veel mensen gesproken die ideeën hadden. Die hebben we in ons opgenomen en gaan we uitwerken. Ik ga weer binnenkort beginnen met nieuw werk te maken en aangezien de melkdruppels in koffie foto's het meest werden gewaardeerd, ga ik weer daarmee aan de slag.

Het waren ook drie spannende dagen want ik had nog nooit op een beurs gestaan met alleen maar kunstenaars.  Dat was dus de beurs Nationale Kunstdagen. Zou ik het weer doen? Misschien volgend jaar! Dan moet ik eerst verkopen of iemand krijgen die een opdracht voor me heeft als product fotograaf zodat ik weer wat centjes bij elkaar kan verdienen.

 

Ik wil er nog wel op wijzen dat ik in Hoorn, tezamen met andere kunstenaars, een tentoonstelling (expositie) heb in Expoost, Roode Steen 15. Deze Expositie loopt tm zondag 12 december 2021. Daarna gaan er een aantal werken naar Waddinxveen alwaar ik in een tandartspraktijk wederom een expositie heb. 1 geluk heb ik wel, dat is dat ik niet op de tentoonstelling in Expoost continu hoef te staan. Dat betekent dus dat ik genoeg tijd overhoudt om nieuwe foto's te maken.

Goed, tot zover de Nationale Kunstbeurs. In ieder geval weer een ervaring rijker.

Een fijne week en blijf veilig in deze onzekere tijden en wellicht zie ik je bij een beurs/expositie in de toekomst.

Oh ja, nog een product fotograaf nodig? www.jouwproductfotograaf.nl 


«   »