Hoorn expo in Expoost

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 11:30

Het begint eraan te komen. De expositie in Hoorn in Expoost.

De expositie start op 23 oktober en we zijn nu al druk met de voorbereidingen. Het wordt een leuke expositie want ik sta er niet alleen maar met meerdere kunstenaars die ook hun werken daar hangen. Ik hoef er gelukkig niet elke dag te staan en daar ben ik ergens wel blij om. Zoals eerder vermeld start de expositie op 23 oktober en de expositie eindigt op 12 december 2021. Er zijn zelfs 2 weken bijgekomen zodat ie aansluit op de volgende expositie. 

Tijdens deze expositie sta ik ook op de kunstbeurs in Gorinchem op 6 en 7 november 2021, dus wordt het een drukke paar maanden voor mij en mijn crew. Want ik doe dit allemaal niet in mijn eentje. Ik heb twee mensen op wie ik volledig kan bouwen en die mij bijstaan waar ze kunnen. Ze waren er ook bij in 
Twello en andere exposities die ik heb gehad.

Voor meer info over de exposities, ga naar de expositie pagina.

Voor nu een fijn weekend en tot de volgende keer!


«   »