Kunstroute Kersenboogerd

Gepubliceerd op 10 juli 2021 om 17:00

Tja, oké, een kunstroute in de Kersenboogerd te Hoorn.

Ik heb me ervoor opgegeven maar de besmettingen lopen alleen maar op dus óf het doorgaat, is nog maar de vraag. Ik hoop het natuurlijk wel en anders wordt het voor 2022. 

Op 26 september 2021 wordt de kunstroute georganiseerd ism de gemeente Hoorn. Het beloofd een mooie en leuke dag te worden maar..... zoals de laatste tijd is gebeurd, kan corona roet in het eten gooien! Mocht je meer info willen hebben, dan stel ik voor om te gaan googlen op 'kunstroute Kersenboogerd'. Nogmaals, het beloofd een mooie dag te worden maar ja, corona hè. Het wordt tijd dat die zooi eens ophoudt! Zie ik je op de kunstroute, indien die doorgaat?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.