De Statenhoed: succesvolle expostitie!

Gepubliceerd op 7 juli 2021 om 12:00

Twello, een prachtige plaats in Gelderland waar ik een expositie heb gehouden.

Volgens de organisatoren en ikzelf, is deze expositie zeer geslaagd. Ik was er niet elk weekend bij maar van wat ik begrepen heb, zijn er aardig wat mensen binnen geweest.  Het Gastenboek dat er was neergelegd om in te schrijven wat je van de expo vond, heeft zeer gave entries. (Tja, wat is het NL'se woord voor entries? :-) )

Over het geheel genomen waren de mensen zeer onder de indruk van mijn werk met druppels en rook. Mensen vroegen ook hoe ik dat gedaan had en zonder al te veel weg te geven, heb ik ze verteld hoe ze tot stand kwamen. Fascinerend, Mooi, Erg Gaaf, was dan het antwoord. Ik ben zeer blij dat ik hier mocht exposeren als 1 v.d. eersten nadat de corona versoepelingen van kracht waren en ik ben trots dat zoveel mensen mijn werk gewoon mooi vonden!

Ik wil vooral Erika, Luco en Sjaak bedanken voor het tot stand komen van deze expo. Luco en Erika omdat ze me hebben geholpen met het opzetten en verdere verloop  v.d. expositie en Sjaak omdat hij mij de kans heeft gegeven om in De Statenhoed mijn kunstwerken te laten zien.

Nu gaan we ons concentreren op 19 oktober 2021 en de Oosterkerk in Hoorn. Daar komen mijn werken nu te hangen dus voor degene die ze nog niet gezien hebben, is het nu nog de kans want deze expositie zal lopen van 19 oktober t/m 13 december 2021. Ik schrijf dit onder voorbehoud en hopende dat de corona maatregelen dan helemaal verdwenen zijn, zal niet maar een mens mag hopen, toch? Ik verheug me erop om u allen daar te zien!

 

Even wat anders: mochten er mensen zijn die galerieën weten waar ik zou kunnen exposeren in 2022, 23 etc, schrijf dan ff een mailtje naar info@fotokunstenaarletschert.nl of gebruik de contact button op deze webshop. Geef me een adres door waar ik eventueel zou kunnen exposeren en ik doe de rest. Alvast bedankt!


«   »