De filmpjes

Gepubliceerd op 24 december 2020 om 13:30

De filmpjes. Ik heb het er eerder over gehad.

We wilden dit met 'acteurs' doen maar door corona kan dit dus niet. We nemen het risico niet! Dus hebben we een andere manier gevonden en dat is animatie. Het wordt dus een animatie filmpje met stem geluiden en een verteller. Die verteller zal ik waarschijnlijk zijn. Ik weet alleen niet of het in het Engels of het Nederlands wordt verteld. Sprekend is mijn Engels net een combinatie van Engels en Nederlands, een soort DuEnglisch.

Ik zal wel zien wat het gaat worden. Het gaat in ieder geval best leuk worden want ik heb al stukjes gezien. Het eerste filmpje wordt een soort sprookje. Ik ga niet verklappen hoe het filmpje gaat want dan ga je niet meer kijken! Zodra het filmpje klaar is, en dat zal denk ik eind januari zijn, zal ik het op deze blog zetten. Al te meer reden om regelmatig mijn webshop te bezoeken!

De filmpjes komen dan op de nieuw te maken YouTube kanaal te staan. Dit zal ik ook t.z.t. bekend maken.

 

Voor nu, een fijne kerst! 


«   »