7 en 8 november, kunstbeurs gecancelled!

Gepubliceerd op 26 september 2020 om 11:00

Gistermiddag, 25 september 2020, kreeg ik een mail binnen over de kunstbeurs in Nieuwegein. Het is een triest bericht want dit jaar gaat deze niet door! De beurs is nu verplaatst naar 6 en 7 november 2021!

Ik baal enorm!! Ik had me enorm verheugd op deze beurs omdat het volkomen nieuw is waar ik kom te staan. Ik had nog niet eerder op een kunstbeurs gestaan. Maar ja, corona gooit roet in het eten en vanwege het aanscherpen van de maatregelen in Nieuwegein en omgeving, hebben ze bij de kunstbeurs besloten dat het ondoenlijk is om de beurs door te laten gaan en dus te verplaatsen naar volgend jaar. Het staat nu ook op de website van de kunstbeurs. 

Ik hoop dat alle dingen die we nu meemaken vanwege het coronavirus, tegen die tijd verdwenen zijn want het begint me behoorlijk de keel uit te hangen om iedere keer te moeten lezen dat het gecanceld of verplaatst is. Ben d'r een beetje klaar mee!!!


«   »