Winschoten

Gepubliceerd op 17 augustus 2020 om 11:00

Vandaag zijn we onderweg naar Winschoten om mijn foto's op te hangen in een expositie ruimte van Mondzorg centrum Winschoten. Zie de exposities pagina voor meer details.. Het wordt een lange reis van ongeveer 2 uur. 

Het zou de laatste zijn in een reeks van 5 maar de corona crisis gooide roet in het eten. Door deze vervelende situatie hield ik alleen Hoorn (aan het begin van dit jaar) en Winschoten (17 augustus - 30 november) over. De rest is allemaal verplaatst naar volgend jaar (2021). Deze verplaatsing kan alleen plaatsvinden indien we geen corona meer hebben of dat de corona crisis onder controle is. 

Nou ja, we zijn nu onderweg en hopen er het best van. Het is in ieder geval minder warm dan vorige week (10 augustus). Toen was het echt extreem met de hitte. In mijn huis had ik al een kleine hittegolf want het was 30 graden binnen en ik wil eigenlijk niet eens weten hoeveel het buiten was. Daarom hebben we de boel verzet naar vandaag (17 augustus).

Vrienden van mij hebben een actie opgezet om mij te steunen. We willen namelijk in november naar een kunstbeurs in Nieuwegein, om toch nog een beetje verkoop te hebben. Elk beetje helpt! Het is niet een enorm bedrag dat gevraagd wordt. Alvast hartelijk dank! Klik op de link om naar de pagina te gaan.

https://www.doneeractie.nl/wie-helpt-mario-zijn-droom-voort-te-zetten/-45257


«   »