In de krant/In the newspaper

Gepubliceerd op 2 december 2022 om 12:10

Jawel, ik stond gisteren (01 december 2022) in de krant met een foto van de "Waterflower". Erg blij met deze publicatie. Ik bedank hierbij de mensen van Kunst In De Kas in Zwaag (NH).

De expositie in Hauwert was leuk om te doen. Ik heb er een aantal mensen gesproken en iedereen die mijn foto's zag, was danig onder de indruk van hoe ik dit gedaan heb. Helemaal nadat ik uitlegde hoe het proces in zijn werk is gegaan. Want er komt meer bij kijken dan sommigen denken. Nu ga ik op jacht naar nieuwe exposities en kijken wat het gaat opleveren.

Intussen heb ik meegedaan aan een foto wedstrijd, helaas niet gewonnen maar toch een certificaat gekregen waarop staat dat ik moet doorgaan in de ingeslagen weg, dus doe ik dat maar.

Vandaag ga ik het rustig aan doen. Heb een goed weekend!

Yes, I was in the newspaper yesterday (01 December 2022) with a picture of the "Waterflower". Very happy with this publication. I would like to thank the people of Kunst In De Kas in Zwaag (NH).

The exhibition in Hauwert was fun to do. I spoke to a number of people there and everyone who saw my photos was very impressed with how I did this. Especially after I explained how the process worked. Because there is more to it than some think. Now I'm going to hunt for new exhibits and see what it will bring.

In the meantime I participated in a photo contest, unfortunately I didn't win but still received a certificate stating that I must continue in the chosen path, so I will. Today I'm going to take it easy. Have a nice weekend!


«   »