BLOG 

De engelse versie staat naast de NL versie! Behalve in de versie voor de mobiel. Dan is de Engelse versie onder de NL versie!                 

The English version is next to the Dutch version! Except in the mobile version. Then the English version is below the Dutch version!  Note: "lees meer" is "Read More"!

Update waterklep + nieuwe natuur/band foto's

Tot mijn verbazing las ik dinsdag dat de waterkleppen op woensdag (=gisteren) binnen zouden komen. Ik heb ze gisteren inderdaad in ontvangst genomen en ben direct aan de slag gegaan. Ik was echter vergeten welke instellingen ik moest gebruiken, dus het duurde ff voordat ik echt foto's kon maken. Komt ervan als je sinds maart er niet meer mee bezig bent geweest. Het is toch wel fijn om weer druppel foto's te maken!

Lees meer »

Nog steeds niet binnen!

Tjonge, jonge, en het duurt en het duurt maar! Ik moet maar gaan kijken of  ik een magneetventiel (waterklep) hier in NL kan kopen want dit duurt me te lang! De artikelen zijn al sinds afgelopen zaterdag in NL maar de  Douane-inklaring duurt heel erg lang. Wat moeten die gasten allemaal doen om een pakketje door te sturen naar mijn adres? Hebben ze daar een hele cursus voor nodig om een simpel papiertje te ondertekenen? Ik begin het wachten een beetje zat te worden! Op mijn phone wordt het pakketje aangegeven als zijnde "onderweg". De vraag is alleen "onderweg waarheen?" Naar de Noordpool of zo? Dan kan ik wachten tot ik heeeeeeel dun ben voordat ik dat pakketje binnen krijg. En aangezien dát nooit zal gebeuren, ben ik bang dat het pakketje ook nooit binnen zal komen! Wat een gedoe zeg....

Lees meer »

Waterklep (magneetventiel)

EINDELIJK! Het pakketje is in NL gearriveerd! Het pakketje waar ik al een paar weken op zit te wachten. Wat zit er in het pakketje? Twee magneetventielen (waterkleppen). Ik heb er al een stuk of 3 versleten, geloof ik. Elke keer als ik wat dikker spul wil stoppen in de fles die boven de waterklep hangt, gaat de waterklep haperen of lekken. Wordt er doodziek van! In NL kan ik geen bedrijf vinden die de waterklep, zoals ik die heb, verkoopt. Als iemand een bedrijf weet die ze verkoopt, laat het dan weten in het reactie formulier!

Lees meer »

Nieuwe foto's online

Ik heb de natuurfoto's en bandfoto's ververst! Het zijn nog oude foto's die ik gemaakt heb in Manifesto te Hoorn. Aangezien ik dit jaar (2020) nog niet buiten ben geweest met de camera, zijn dit ook oude foto's. Ik blijf deze pagina's verversen totdat er geen nieuwe foto's meer zijn om erop te zetten..

Lees meer »

Facebook

Nou, de Facebook pagina is gemaakt! Ik ben te vinden onder FotoKunstenaarletschert.

Lees meer »

Nieuwe pagina's

Ik heb enkele nieuwe pagina's toegevoegd. De pagina 'band foto's', waarop de foto's staan die ik gemaakt heb van bands die in in Manifesto of elders speelden. De laatste foto's die ik van bands in Manifesto maakte zijn van 20 januari 2020, dus vóór de corona tijd! Ik hoop hier in oktober weer mee te beginnen onder voorbehoud dat er geen tweede golf komt en we nog dieper in de coronacrisis komen te zitten!

Lees meer »