BLOG 

De engelse versie staat naast de NL versie! Behalve in de versie voor de mobiel. Dan is de Engelse versie onder de NL versie!                 

The English version is next to the Dutch version! Except in the mobile version. Then the English version is below the Dutch version!  Note: "lees meer" is "Read More"!

Kerst tijd!

Kerst komt er weer aan! Ik weet al wat ik ga doen tijdens de kerst. De tv gaat op het Blu-Ray kanaal en ik ga een aantal Blu-Ray's kijken. Ik heb er een aantal die ik nog niet gezien heb. 

Lees meer »

Nieuwe foto's online

Beste mensen, ik heb weer nieuwe foto's online gezet op de Natuur, Bandfoto's en nieuw pagina's gezet. Oké, echt nieuw zijn ze niet want het zijn foto's die ik uit mijn archief heb gehaald. O.a. foto's van het optreden van Popa Chubby in Manifesto, Lords Of Black in Manifesto en nog meer. Klik op DEZE LINK om op de pagina te komen.

Lees meer »

Product fotografie

Er is een nieuwe website, buiten de webshop, gemaakt. Deze gaat over de product fotografie. Ga naar http://www.jouwproductfotograaf.nl voor meer details.

Lees meer »

7 en 8 november, kunstbeurs gecancelled!

Gistermiddag, 25 september 2020, kreeg ik een mail binnen over de kunstbeurs in Nieuwegein. Het is een triest bericht want dit jaar gaat deze niet door! De beurs is nu verplaatst naar 6 en 7 november 2021!

Lees meer »

Nieuwe expositie in 2020/2021

Er is goed nieuws! Twee dingen! 1) op 7 en 8 november staan we op de kunstbeurs te Nieuwegein (NL). We delen daar een stand met een andere kunstenaar en ik verheug me er enorm op!

Lees meer »

Winschoten

Vandaag zijn we onderweg naar Winschoten om mijn foto's op te hangen in een expositie ruimte van Mondzorg centrum Winschoten. Zie de exposities pagina voor meer details.. Het wordt een lange reis van ongeveer 2 uur. 

Lees meer »