BLOG 

De engelse versie staat naast de NL versie! Behalve in de versie voor de mobiel. Dan is de Engelse versie onder de NL versie!                 

The English version is next to the Dutch version! Except in the mobile version. Then the English version is below the Dutch version!  Note: "lees meer" is "Read More"!

Datum aangepast

Ik heb de datum van de expositie in Expoost te Hoorn aangepast. Deze duurt namelijk twee weken langer zodat die beter aansluit aan de volgende expositie. De datum is van 23 oktober t/m 12 december 2021. Tot ziens in de Expoost, Roode Steen 15, Hoorn (NH).

Lees meer »

Dit weekend!

Tja, dit weekend zou de kunstroute zijn in de Kersenboogerd te Hoorn. Helaas gaat deze niet door ivm alle coronamaatregelen die nog gelden. En als ik zo naar buiten kijk, is het ergens een geluk bij een ongeluk want het regent!

Lees meer »

afspraak

Morgen, maandag 13 september, heb ik een afspraak met de organisator van de expo in Expoost in Hoorn op het Roode Steen. Ik krijg dan te horen en zien waar ik kom te staan met mijn foto's. Het zijn niet alleen mijn foto's die daar komen te hangen. Andere fotografen en kunstenaars hebben ook hun plekje op deze expo. 

Lees meer »

Kunstroute Kersenboogerd 2

Nog 25 dagen en dan is het 26 september 2021. Het is dan tijd voor de kunstroute in de Kersenboogerd in Hoorn. Aanstaande vrijdag heb ik een kennismaking met de overige kunstenaars die ook op de route staan. Alles zal volgens de covid regels gebeuren natuurlijk!

Lees meer »

korting!

In de maand augustus geef ik een korting van 25% op mijn kunstwerken met uitzondering van de MC print. Dus sla je slag en gebruik de kortingscode GIFT0821 voor 25% korting! Na het invullen van de code wel ff de knop toepassen indrukken, anders werkt het niet.

Lees meer »

Oosterkerk expo verplaatst!

De expo die ik zou hebben in de Oosterkerk wordt verplaatst naar een andere datum. De reden is dat ik meedoe aan de expositie Expoost op de Roode Steen in Hoorn. Als ik het goed heb dan is dat een pop-up expositie ruimte waar ik met anderen een expositie heb. De expositie is van 22 oktober t/m 28 november en vindt dus plaats op het Roode Steen.

Lees meer »

RTL 7: Op De Zaak

Tja, gisteren 22 juli, zit ik te relaxen in mijn stoel, gaat de telefoon.  Aan de andere kant van de lijn: RTL 7, programma 'Op De Zaak'. 

Lees meer »

Verzoek om gebruik foto

Vorige week dinsdag was ik aan het relaxen, toen ging de telefoon. Ik neem op en aan de andere kant vd lijn was een persoon die een foto van mij had gezien op internet en die wilde hij gebruiken voor een brochure.

Lees meer »