BLOG 

De engelse versie staat naast de NL versie! Behalve in de versie voor de mobiel. Dan is de Engelse versie onder de NL versie!                 

The English version is next to the Dutch version! Except in the mobile version. Then the English version is below the Dutch version!  Note: "lees meer" is "Read More"!

Nederlandse en Engelse blog

Vanaf januari 2022 zal de blog ook een Engelse vertaling bevatten die direct onder de Nederlandse versie komt te staan. Ik wil mijn website een meer internationale uitstraling geven en aangezien niet iedereen Nederlands spreek maar wel het leeuwendeel Engels kan, maak ik dus een Engelse vertaling van wat ik schrijf.

Lees meer »

Laatste week Expoost

Het schiet nu op met de expositie in Expoost. Deze week is de laatste week dat de kunstwerken er nog hangen. Komende zondag is de laatste dag en dan worden ze weer weggehaald! Ik hoop dat iedereen die er geweest is, de werken mooi heeft gevonden. Op naar de volgende expositie in Waddinxveen. Dan komen ze te hangen in een tandartsen praktijk voor een heel jaar! Het worden niet de grote werken maar kleinere werken die tevens ook te koop zijn.

Lees meer »

Korting -15%

De kogel is door de kerk. Het besluit is genomen! Vanaf 6 december 2021 geef ik een korting op alle producten op de webshop van -15%. De kortingscode is: DECEMBER202115. Wel op toepassen onder de kortingscode klikken want anders werkt de code niet. 

Lees meer »

Korting of geen korting, dat is de vraag..

Jawel, jawel, ik lees en hoor veel over Black Friday. De meeste webshops geven dan een flinke korting en ja, beste mensen, ik ga hier niet in mee. Ik heb het plan opgevat om in december, de gehele maand, een korting te geven op bijna alle werken van -15%. Hou deze blog en website in de gaten over wanneer er een code komt waar je de korting mee kan scoren. Ik zit er tevens aan te denken om deze website internationaal te maken. Eigenlijk betekent dat dat ik alles in het Engels ga typen. Nou ja, ik niet maar Google Translate doet dat voor me, dus als er "fout vertaalde zinnen" tussen zitten dan is het niet mijn schuld maar die van Google Translate....LOL....

Lees meer »

exposities 2022

Ik heb een vraag aan jullie bezoekers van de webshop. Is er iemand die mij kan helpen aan exposities in 2022 en later. Ik ben zelf druk aan het zoeken maar hulp is altijd welkom. Indien je een plek weet waar ik kan exposeren, laat het me weten via info@fotokunstenaarletschert.nl. Alvast hartelijk dank!

Lees meer »

Nationale Kunstdagen 2021

Ziezo! De Nationale Kunstdagen zitten erop! Ik vond het zeer geslaagd. Ik heb heel veel gekletst met mensen en ik hoop dat mensen mijn foto's mooi genoeg vinden/vonden. Er waren enkele mensen die belangstelling hadden voor bepaalde werken dus dat is al mooi. 

Lees meer »

Komend weekend

Komend weekend is het zover! Zolang ik geen tegenbericht krijg, gaat het gewoon door. Wat dan? Nou, de Nationale Kunstdagen in Gorinchem! Vrijdag op pad om er te komen, dezelfde dag nog inchecken in een B&B en dan zaterdag en zondag staan op de beurs, alwaar mijn werken hangen. Of ik er veel zin in heb? Tja, ik heb er zin in maar of dat veel is kan ik niet zeggen. Met al die restricties die gisteren (dinsdag) zijn aangekondigd voel ik er niets voor om met mensen in contact te komen. Maar goed, we gaan er het beste van maken. Mondkapje op en afstand houden en hopen dat we er goed vanaf komen.

Lees meer »

Ander tel nr

Ik heb mijn telefoon nummer veranderd op de webshop in de contact tab. Waarom? Omdat ik er genoeg van heb om met twee telefoons continu rond te lopen. Het is het nummer dat ik gebruik om mensen te bellen en dat bellen gaat niet met een prepaid kaart waar nog maar 1 cent beltegoed op staat.

Lees meer »

Opening Expoost

De kop is eraf! De opening was gisteren een succes. Mensen die mijn werk zagen, waren onder de indruk. Denk ik.... Er waren veel mensen aanwezig bij de opening van Expoost en ik hoop dat de komende tijd er veel mensen komen om niet alleen mijn werken maar ook die van anderen te bekijken. Er is ook een beelden tuin waar mensen kunst kunnen bekijken. 

Lees meer »

Aanstaande dinsdag

Komende vrijdag is het zover, de expositie in Expoost in Hoorn op Roode Steen 15. Ik sta er niet alleen maar samen met 11 andere kunstenaars/fotografen. Het wordt een gezellige boel op vrijdag want dan wordt het officieel geopend.

Lees meer »

Foto op de poster Expoost

'Open Your Mind' (zie gallery) komt op de poster van Expoost te staan. Hoe cool is dat? Het betekent dat mensen 1 van mijn foto's zien als aankondiging van de expositie in Expoost in Hoorn(NH).

Lees meer »