BLOG 

De engelse versie staat naast de NL versie! Behalve in de versie voor de mobiel. Dan is de Engelse versie onder de NL versie!                 

The English version is next to the Dutch version! Except in the mobile version. Then the English version is below the Dutch version!  Note: "lees meer" is "Read More"!

Waddinxveen

Oké, de kunstwerken hangen nu in Waddinxveen. Eén had er geen zin in en viel van de muur. De lijst kapot, flink balen is dat! Wordt een werkje voor de verzekering. Er hangen in totaal 15 werken van mij in Tandarts praktijk De Boemerang in Waddinxveen (NL). Allemaal voorzien van lijsten die het geheel een beter aanzien geven.

Lees meer »

Oekraïne

Vanwege de oorlog in Oekraïne, heb ik het plan opgevat om van elke foto die word verkocht op Dibond of Plexibond, 75 euro te doneren aan Giro 555. Ik hoop hiermee toch mijn steentje te kunnen bijdragen.

Lees meer »

Zaterdag 26 februari 2022

Jawel, het komt met rasse schreden dichterbij, de expositie in De Boemerang in Waddinxveen. Aanstaande zaterdag gaan we de boel ophangen en op zaterdag 12 maart zal dan de officiële opening zijn van de expositie. Daarna blijven de kunstwerken de rest van het jaar daar hangen.

Lees meer »

26 februari 2022

Het komt steeds dichterbij! De eerste expositie in 2022. We gaan alles ophangen op 26 februari bij Tandarts De Boemerang in Waddinxveen. 

Lees meer »

Nieuwe pagina/New page

Ik heb een nieuwe pagina toegevoegd. Onder het kopje "Mother Nature" zie je foto's die gemaakt zijn in de natuur. Niet ver van mijn huis is een parkje waar ik 's morgens in alle vroegte heenga om foto's te maken van (bijna) alle insecten die daar leven. Het is er dan rustig, op een enkele wandelaar na die zijn hond uitlaat.

Lees meer »

Happy New Year!

Zoals beloofd, vanaf heden is deze blog in het Engels en Nederlands. De vertaling is van Google Translate dus als het niet klopt qua vertaling, dan ligt het daaraan!

Lees meer »

Laatste week korting!

Let op, mensen! Het is de laatste week om mijn kunstwerken met -15% korting te kopen! De actie loopt nog tot volgende week dinsdag (=28 december 2021).  Sla je slag met 15% korting en de code: DECEMBER202115. Wel op toepassen klikken anders werkt de code niet! Het woord toepassen staat onder het kortingscode vakje.

Lees meer »

Nieuwe foto's deel 2!

Ik heb opnieuw nieuwe foto's op de Gallery pagina gezet! Dit keer niet met water en olie maar met water en melk druppels. Ik hoop dat jullie ze mooi vinden.

Lees meer »

Expoost expositie voorbij

Zo! De expositie in Expoost in Hoorn (NH) is officieel voorbij. De kunstwerken staan weer bij mij thuis. Binnenkort gaan ze weer naar de opslagplek op zolder. Nu is het tijd om te gaan voorbereiden op een hele lange expositie. De eerstvolgende is in Waddinxveen in een tandarts praktijk. Er komen, denk ik, 14 werken te hangen aldaar vanaf  januari tm december 2022.

Lees meer »