BLOG 

De engelse versie staat naast de NL versie! Behalve in de versie voor de mobiel. Dan is de Engelse versie onder de NL versie!                 

The English version is next to the Dutch version! Except in the mobile version. Then the English version is below the Dutch version!  Note: "lees meer" is "Read More"!

In de krant/In the newspaper

Jawel, ik stond gisteren (01 december 2022) in de krant met een foto van de "Waterflower". Erg blij met deze publicatie. Ik bedank hierbij de mensen van Kunst In De Kas in Zwaag (NH).

Lees meer »

Prijzen verhoogd/ Prices increased

Jawel, ik heb mijn prijzen ook verhoogd. Door de energie kosten, ben ik genoodzaakt om dat te doen. Mijn computer verbruikt stroom doordat deze de hele dag aan staat. Dit komt omdat ik, natuurlijk, de computer gebruik om mijn foto's te bewerken. Ik vind het heel erg dat ik dat moet doen.

Lees meer »

Oosterkerk

De expositie in de Oosterkerk zit er alweer bijna op. Aanstaande zondag is de laatste keer dat de foto's nog te zien zijn. Aanstaande maandag worden ze weer weggehaald. Dan gaan ze, op 25 november, verhuizen naar Hauwert alwaar ik met meerdere kunstenaars een expositie heb. Zie voor meer details, de Exhibitions pagina.

Lees meer »

Nieuwe werken/New works

Ik heb twee nieuwe kunstwerken op de webshop gezet op de gallery pagina. Het betreft 1 werk van druppels en 1 werk gemaakt met water en olie.

Lees meer »

Hauwert(NH)

Ik heb er weer een expositie bij! In Hauwert (NH) komen mijn werken te hangen op 26 en 27 november tijdens een Cariben expositie.

Lees meer »

Expositie Oosterkerk 2022/Exhibition Oosterkerk 2022

Gisteren, 10 augustus, zijn de werken opgehangen in de Oosterkerk in Hoorn. Het zijn acht werken geworden die daar hangen. Ze zijn allemaal te koop en je krijgt bij elk kunstwerk een notarieel gewaarborgd certificaat van echtheid. Voorzien van een handtekening van mezelf en de notaris. De kerk is te bezichtigen en ik hoop van harte dat jullie er eens een kijkje gaan nemen. Zie het affiche op de voorpagina van deze webshop voor meer details.

Lees meer »

Movies

Ik heb een nieuwe pagina toegevoegd. Het is een pagina waar ik alle filmpjes op zet die gemaakt zijn tijdens mijn exposities en van filmpjes die gemaakt zijn van mijn werken. Minstens 1x in de week of 2 weken zal er een nieuw filmpje op de movies pagina worden gezet. Het worden goede kwaliteit filmpjes en geen broddelwerk.

Lees meer »

Tripod

Zo! Ik heb mezelf getrakteerd op een nieuwe tripod. De oude had een lamme poot en was instabiel geworden. Deze is behoorlijk stabiel en ik heb deze ook gekocht omdat ik niet alleen kan fotograferen zoals in de foto maar ook de bar horizontaal kan bevestigen. Makkelijker om dingen van boven te fotograferen. Ik ga zometeen maar nieuwe foto's maken. Een hele fijne dinsdag.

Lees meer »

Alles ingepakt en weer thuis!/Everything packed and back home!

Zo, mensen, alles is weer ingepakt gisteren. De expositie van ISOO.nu is voorbij en we gaan ons nu concentreren op nieuwe exposities. Zoals die in Waddinxveen. Deze zal het hele jaar duren. Dus tm het eind van het jaar zal de expositie in tandartspraktijk De Boemerang te bewonderen zijn. Ga er eens een kijkje nemen!

Lees meer »

Einde ISOO.nu expositie/End of ISOO.nu exhibition

Aan alles komt een einde, dus ook aan de expositie in ISOO.nu. De expositie loopt tm zaterdag 21 mei 2022. Dus aanstaande zaterdag is de laatste keer dat jullie langs kunnen komen tussen 13.00 en 16.00 uur. Daarna is het afbouwen en alles naar huis brengen. Voor degene die er zijn geweest, ik hoop dat jullie het mooi vonden. Voor degene die (nog) niet zijn geweest, wellicht een andere keer of hou mijn Exhibitions pagina in de gaten voor een expositie bij jouw in de buurt.

Lees meer »