Blog

 

12-03-2024 09:50 uur

Einde expositie Enkhuizen plus ander nieuws

De expositie in de Drommedaris in Enkhuizen is voorbij! Vorige week donderdag, 7 maart 2023, hebben we de werken weer naar mijn huis gebracht en opgeslagen. Iedereen die de expositie heeft bezocht, vriendelijk bedankt en ik hoop dat je van de werken genoten hebt.

We gaan ons nu focussen op de volgende expositie, die zal plaatsvinden in Hotel Molenhoek-Nijmegen in Molenhoek. Voor het adres verwijs ik je graag naar de expositie pagina. De expositie zal plaatsvinden vanaf 1 mei t/m 1 juli 2024.

Ik ben ondertussen bezig met een hele andere soort foto's. Ik ben me meer gaan focussen op foto's met behulp van een skull skelet en andere bijkomende attributen. Ze zijn een ietwat anders dan de rookfoto's en druppelfoto's. Ik had daar gewoon zin in! Ik ga vanzelf weer rookfoto's maken maar nu ff niet.

Dat was het voor nu. Een fijne week/dag gewenst!

27-01-2024 10:59 uur

03-01-2024 10:15 uur

Verandering van expositie plaats

Goedemorgen allen!

Hierbij een update over 1 van de exposities. De expositie in Hotel ARA in Zwijndrecht, gaat niet door. In plaats daarvan gaan we naar Hotel De Molenhoek-Nijmegen. De reden is dat Hotel ARA een hotel gaat worden voor asielzoekers en ze het niet een goed plan vinden om daar dan kunst neer te hangen en ik kan ze geen ongelijk geven. Dus is Hotel De Molenhoek-Nijmegen de plaats waar mijn werken gaan hangen van 1 mei 2024 t/m 1 juli 2024. Zie de expositie pagina voor het adres.

Verder ben ik druk in de weer om nieuwe rookfoto's te maken. Het kost me veel geld aan wierook maar de foto's zijn echt heel mooi geworden. Bijna al mijn tijd spendeer ik eraan!

Dat was het voor nu! Ik wens jullie een fijn weekend en tot de volgende keer.

 

2024!

Goedemorgen allen! 

Gelukkig nieuwjaar! Zo, dat is er nu tenminste uit.

Ik heb de laatste dagen niet stil gezeten, hoewel ik dat beter wel had kunnen doen. Ik ben bezig geweest met nieuwe rookfoto's maken en ik moet zeggen, dat is aardig gelukt! Vandaag ga ik ermee verder, hoewel ik eigenlijk de foto's van de laatste dagen zou moeten bewerken.

Ik heb besloten om wat meer bewerking aan mijn foto's te doen zodat ze er nog beter uitzien. Wat ik eraan doe, dat laat ik in het midden. Een goochelaar verteld ook het geheim van zijn trucs niet! Ik heb wel een andere manier van fotograferen van rook ontdekt, waardoor ik mooiere en betere foto's kan maken. Nogmaals, ik vertel niet hoe want dan kan iedereen die foto's gaan maken en dat wil ik juist voorkomen.

Tja, en dan de expositie in Enkhuizen. Deze is nog steeds in volle gang! Daarna gaan de werken naar Zwijndrecht. Ga eens een dagje naar Enkhuizen en bezoek daar de Drommedaris. Voor openingstijden ga naar drom.nl

Zo! Dat was het voor nu! Heb het goed, iedereen en maak er een mooi jaar van ondanks alle oorlogen, overstromingen etc. Ik ben van plan om dat niet mijn humeur of wat dan ook te laten beïnvloeden.

Tot de volgende keer!

 

26-12-2023 17:00 uur

Fijne feestdagen en een gezond 2024!

Ik wens jullie fijne feestdagen en een gezond en fantastisch 2024.

Mijn expositie in de Drommedaris is in volle gang. Ga er eens kijken, het is echt de moeite waard!

Ik ben bezig nieuwe foto's te maken en misschien komen die binnenkort op een expositie te hangen. Vandaar dat ik wat laat ben met een blog entry. De tijd gaat behoorlijk snel. 

Heb het goed!

03-11-2023 11:44 uur

Uitnodiging 4 november 2023

De uitnodiging zegt genoeg, denk ik. Verder gaan de laatste puntjes op de i morgenochtend gebeuren.

Verder is de expositie pagina ververst.

09-10-2023 10:00 uur

Er is weer wat nieuws te melden!

 

Op 31 oktober 2023 heb ik een gesprek met de NHD.

Het interview beslaat een paginagrote en zal vóór de opening van de tentoonstelling in Enkhuizen worden gepubliceerd.

Ook hebben we vier nieuwe werken in opdracht gegeven die deel zullen uitmaken van de tentoonstelling.

Er is ook wat nieuws over de tentoonstelling zelf.

De feestelijke opening is nu tussen 14.00 en 16.00 uur in plaats van tussen 14.00 en 17.00 uur.

 

De werken in Hilton Paris Charles the Gaulle hangen er nog en blijven daar tot 30 oktober 2023.

Daarna gaan ze naar Enkhuizen.

 

09-07-2023

15:00 uur

De eerste expositie in 2024

 

Geweldig nieuws! 

De eerste expositie voor 2024 is ook geregeld! 

Deze zal plaatsvinden in Van Der Valk ARA in Zwijndrecht van 1 mei t/m 1 juli 2024.

En er zit meer groot nieuws aan te komen, maar dat is voor een andere keer!