BLOG 

De engelse versie staat naast de NL versie! Behalve in de versie voor de mobiel. Dan is de Engelse versie onder de NL versie!                 

The English version is next to the Dutch version! Except in the mobile version. Then the English version is below the Dutch version!  Note: "lees meer" is "Read More"!

Expositie Oosterkerk 2022/Exhibition Oosterkerk 2022

Gisteren, 10 augustus, zijn de werken opgehangen in de Oosterkerk in Hoorn. Het zijn acht werken geworden die daar hangen. Ze zijn allemaal te koop en je krijgt bij elk kunstwerk een notarieel gewaarborgd certificaat van echtheid. Voorzien van een handtekening van mezelf en de notaris. De kerk is te bezichtigen en ik hoop van harte dat jullie er eens een kijkje gaan nemen. Zie het affiche op de voorpagina van deze webshop voor meer details.

Lees meer »

Movies

Ik heb een nieuwe pagina toegevoegd. Het is een pagina waar ik alle filmpjes op zet die gemaakt zijn tijdens mijn exposities en van filmpjes die gemaakt zijn van mijn werken. Minstens 1x in de week of 2 weken zal er een nieuw filmpje op de movies pagina worden gezet. Het worden goede kwaliteit filmpjes en geen broddelwerk.

Lees meer »

Tripod

Zo! Ik heb mezelf getrakteerd op een nieuwe tripod. De oude had een lamme poot en was instabiel geworden. Deze is behoorlijk stabiel en ik heb deze ook gekocht omdat ik niet alleen kan fotograferen zoals in de foto maar ook de bar horizontaal kan bevestigen. Makkelijker om dingen van boven te fotograferen. Ik ga zometeen maar nieuwe foto's maken. Een hele fijne dinsdag.

Lees meer »

Alles ingepakt en weer thuis!/Everything packed and back home!

Zo, mensen, alles is weer ingepakt gisteren. De expositie van ISOO.nu is voorbij en we gaan ons nu concentreren op nieuwe exposities. Zoals die in Waddinxveen. Deze zal het hele jaar duren. Dus tm het eind van het jaar zal de expositie in tandartspraktijk De Boemerang te bewonderen zijn. Ga er eens een kijkje nemen!

Lees meer »

Einde ISOO.nu expositie/End of ISOO.nu exhibition

Aan alles komt een einde, dus ook aan de expositie in ISOO.nu. De expositie loopt tm zaterdag 21 mei 2022. Dus aanstaande zaterdag is de laatste keer dat jullie langs kunnen komen tussen 13.00 en 16.00 uur. Daarna is het afbouwen en alles naar huis brengen. Voor degene die er zijn geweest, ik hoop dat jullie het mooi vonden. Voor degene die (nog) niet zijn geweest, wellicht een andere keer of hou mijn Exhibitions pagina in de gaten voor een expositie bij jouw in de buurt.

Lees meer »

ISOO Beverwijk

Op zaterdag 9 april 2022 had ik de opening van de expositie "De Magie Van Het Onvoorspelbare" in ISOO, Stationsplein 46B te Beverwijk. Het was een gezellige boel. De werken hangen nog tm 21 mei 2022 en kunnen bezichtigd worden op zaterdagen 16, 23, 30 april en 7, 14 en 21 mei 2022 tussen 13.00 en 16.00 uur. Komt allen kijken!

Lees meer »

Waddinxveen

Oké, de kunstwerken hangen nu in Waddinxveen. Eén had er geen zin in en viel van de muur. De lijst kapot, flink balen is dat! Wordt een werkje voor de verzekering. Er hangen in totaal 15 werken van mij in Tandarts praktijk De Boemerang in Waddinxveen (NL). Allemaal voorzien van lijsten die het geheel een beter aanzien geven.

Lees meer »

Oekraïne

Vanwege de oorlog in Oekraïne, heb ik het plan opgevat om van elke foto die word verkocht op Dibond of Plexibond, 75 euro te doneren aan Giro 555. Ik hoop hiermee toch mijn steentje te kunnen bijdragen.

Lees meer »

Zaterdag 26 februari 2022

Jawel, het komt met rasse schreden dichterbij, de expositie in De Boemerang in Waddinxveen. Aanstaande zaterdag gaan we de boel ophangen en op zaterdag 12 maart zal dan de officiële opening zijn van de expositie. Daarna blijven de kunstwerken de rest van het jaar daar hangen.

Lees meer »