Expositie Oosterkerk 2022/Exhibition Oosterkerk 2022

Gepubliceerd op 11 augustus 2022 om 14:00

Gisteren, 10 augustus, zijn de werken opgehangen in de Oosterkerk in Hoorn. Het zijn acht werken geworden die daar hangen. Ze zijn allemaal te koop en je krijgt bij elk kunstwerk een notarieel gewaarborgd certificaat van echtheid. Voorzien van een handtekening van mezelf en de notaris. De kerk is te bezichtigen en ik hoop van harte dat jullie er eens een kijkje gaan nemen. Zie het affiche op de voorpagina van deze webshop voor meer details.

Ik moet een beetje op de centen gaan letten dus voorlopig ff geen nieuw werk. Ik heb alles verhuisd naar mijn studio, waar ik eerst alles beneden had staan, en daar is het 30 graden. Om de temperatuur wat naar beneden te halen, heb ik een grote airco aan staan die veel stroom kost. Ik zal dus moeten beslissen of ik boven ga werken of niet. Om dat ding continu aan te hebben is ook geen pretje want hij maakt enorm veel lawaai! 

Ik ga voorlopig ff wat oud werk bewerken, denk ik. Ik moet ook van dat zonwerend spul hebben voor mijn raam zodat het in mijn studio niet zo enorm warm wordt. 

 

Ik wens iedereen een fantastische week!

Yesterday, August 10, the works were hung in the Oosterkerk in Hoorn. It has become eight works that hang there. They are all for sale and you will receive a notarized certificate of authenticity with each work of art. Provided with a signature of myself and the notary. The church can be visited and I sincerely hope that you will take a look. See the poster on the front page of this webshop for more details.

I have to watch the money a bit so no new work for the time being. I moved everything to my studio, where I had everything downstairs, and it's 30 degrees there. To bring the temperature down a bit, I have a large air conditioning on that uses a lot of electricity. So I'll have to decide if I'm going to work upstairs or not. To have that thing on continuously is no fun either because it makes a lot of noise!

 

I'm going to edit some old work for now, I think. I also need that sun-resistant stuff in front of my window so that it doesn't get so hot in my studio.

 

I wish everyone a fantastic week!


«   »