Nieuw werk op Gallery pagina/New work on Gallery page

Gepubliceerd op 4 juni 2022 om 11:40

Goeiesmorregens!

Ik heb vandaag 5 nieuwe werken op de gallery pagina gezet. Het is vandaag een feestelijke dag. Het is vandaag precies 2 jaar geleden dat ik ondernemer geworden ben en me heb laten inschrijven in het Kamer Van Koophandel register. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit meer een bedrijf zou opstarten, maar ja, zeg nooit nooit. Ik heb me laten overhalen om het toch te doen zodat ik mijn kunstwerken kan verkopen en op beurzen en exposities kan gaan staan.

Ik heb de naam 'fotokunstenaar' gekregen omdat mensen zeggen dat mijn foto's regelrechte kunstwerken zijn. Ergens hebben die mensen wel een goed punt!

En omdat het vandaag een feestelijke dag is, heb ik dus 5 nieuwe werken erop gezet. De werken van de 'new' pagina, komen ook op de gallery pagina te staan. 

Dat was het! Een fijne Pinksteren en weekend gewenst.

Good mornings!

Today I put 5 new works on the gallery page. Today is a festive day. Today it has been exactly 2 years since I became an entrepreneur and registered in the Chamber of Commerce register. I've always said I'd never start a business again, but hey, never say never. I've been persuaded to do it anyway so that I can sell my artworks and exhibit at fairs and exhibitions.

I got the name 'photo artist' because people say my photos are real works of art. Somehow those people have a good point!

And because today is a festive day, I have put 5 new works on it. The works of the 'new' page will also be placed on the gallery page. 

That was it! Have a nice Pentecost and weekend.


«   »