Nieuwe foto's/New photos

Gepubliceerd op 27 januari 2022 om 12:45

Ik heb weer aardig wat nieuwe foto's gemaakt, de laatste weken.

Het begon allemaal in december 2021, toen ik de waterkleppen uit China binnen had en het bovenste en onderste deel (geen idee hoe die dingen heten) binnen kreeg van een aardige collega. Daar heb ik ook de druppelcontroller vandaan. 

Ik ben ook begonnen met het mixen van melk en water met voedselkleuring op water basis. Het werkt perfect want de resultaten mogen er zijn.  Nu bezig met de bewerking van alle foto's die zijn gemaakt. Het is een hele klus maar iemand moet het doen en aangezien ik de enige ben die de foto's kan bewerken zoals ik het wil, ben ik dus de aangewezen persoon om dat te doen.

Ik zit er ook over te denken om weer een aantal foto's online te zetten voor de verkoop.

Btw, mocht er een probleem zijn met de winkelwagen of andere dingen die te maken hebben met het winkelwagen gebeuren, dan hoor ik dit graag. Stuur dan een email naar: info@fotokunstenaarletschert.nl en dan kan ik het oplossen, hoop ik.

Nu weer verder met bewerken. Een fijne dag/weekend en tot de volgende keer.

I've taken quite a few new pictures the last few weeks. It all started in December 2021, when I received the water valves from China and got the top and bottom parts (no idea what those things are called) from a nice colleague. That's where I got the drip controller from.

I also started mixing milk and water with water based food coloring. It works perfectly because the results are impressive. Now editing all the photos that were taken. It's a lot of work but someone has to do it and since I'm the only one who can edit the photos the way I want, I'm the person to do it.

I'm also thinking about putting some photos online again for sale.

BTW, if there is a problem with the shopping cart or other things related to the shopping cart, please let me know. Send an email to: info@fotokunstenaarletschert.nl  and I can solve it, I hope.

Now continue editing. Have a nice day/weekend and see you next time.


«   »