Waarschijnlijk vanaf volgende week korting

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 10:45

Het wordt korting in december 2021. Waarschijnlijk vanaf volgende week is het dat ik -15% korting geef op bijna alle werken.

Hou mijn webshop in de gaten want ik zal tzt de code geven waarmee je de korting kan krijgen.. De korting zal zijn werk doen tm 28 december. Ik ga in de tussentijd proberen om weer nieuwe foto's te maken en deze op de webshop te zetten. Ik ben herstellende van 2 1/2 week elke dag hoofdpijn dus ik heb ff tijd nodig om daarvan bij te komen. Als het me niet lukt, dan sorry daarvoor. Het is vandaag de eerste dag dat ik geen hoofdpijn heb en daar wil ik ff van 'genieten'.

Je kunt nog steeds naar de Expoost expositie op het Roode Steen 15 in Hoorn (NH), alwaar mijn werken hangen tezamen met 13 andere kunstenaars (totaal 14 dus). De Expoost is van Wo - Zo geopend van 13.00 uur - 17.00 uur. Neem er eens een kijkje, er hangen daar hele mooie kunstwerken. De expositie is nog te zien tm 12 december 2021.

Zometeen ga ik mijn was ophangen die momenteel draait in mijn wasmachine. Dus tot de volgende entry... een fijne woensdag/week/weekend...vul zelf maar in. 


«   »