Korting of geen korting, dat is de vraag..

Gepubliceerd op 27 november 2021 om 10:30

Jawel, jawel, ik lees en hoor veel over Black Friday. De meeste webshops geven dan een flinke korting en ja, beste mensen, ik ga hier niet in mee. Ik heb het plan opgevat om in december, de gehele maand, een korting te geven op bijna alle werken van -15%. Hou deze blog en website in de gaten over wanneer er een code komt waar je de korting mee kan scoren. Ik zit er tevens aan te denken om deze website internationaal te maken. Eigenlijk betekent dat dat ik alles in het Engels ga typen. Nou ja, ik niet maar Google Translate doet dat voor me, dus als er "fout vertaalde zinnen" tussen zitten dan is het niet mijn schuld maar die van Google Translate....LOL....

Ik hou niet alleen deze blog bij maar ook een externe. Die is hier te vinden. Neem er eens een kijkje! Verder kan ik melden dat ik op dit moment herstellende ben van 2 weken fikse koppijn. Het is nog niet helemaal weg en ik voel me nog niet optimaal maar binnenkort wil ik toch weer beginnen met nieuwe druppel foto's te maken. Ik heb veel kunnen nadenken en ik heb een paar ideeën in mijn hoofd zitten (ah, vandaar die hoofdpijn...LOL...) die ik wil uitwerken.

Dus, nogmaals, mocht je met korting willen kopen, hou deze site in de gaten. In december meer info!

Voor nu, een fijn weekend en tot de volgende blog entry!


«   »