exposities 2022

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 10:30

Ik heb een vraag aan jullie bezoekers van de webshop. Is er iemand die mij kan helpen aan exposities in 2022 en later. Ik ben zelf druk aan het zoeken maar hulp is altijd welkom. Indien je een plek weet waar ik kan exposeren, laat het me weten via info@fotokunstenaarletschert.nl. Alvast hartelijk dank!

Ik heb tevens de plaatjes op deze webshop voorzien van een tekst waarin staat wat voor materiaal ik heb gebruikt voor het maken van mijn foto's. Ik merkte op de beurs dat mensen interesse toonden toen ik zei waar de druppels van waren gemaakt. Het verraste mensen. Ik hoop dat jullie ook verrast zullen zijn nu ik het erbij het geschreven.

Ik zit erover te denken om in december 2021 weer een korting actie te doen. Zodra ik eruit ben, laat ik het je weten. Leuk om vanwege de kerst een korting te kunnen krijgen op mijn werken, toch? Ik laat het dan wel de hele maand december staan, dus sinterklaas komt er ook bij.

Oh ja, ik ben nog steeds ook product fotograaf. Web: www.jouwproductfotograaf.nl 

Nog een hele fijne week en tot de volgende entry.


«   »