Ander tel nr

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 11:00

Ik heb mijn telefoon nummer veranderd op de webshop in de contact tab. Waarom? Omdat ik er genoeg van heb om met twee telefoons continu rond te lopen. Het is het nummer dat ik gebruik om mensen te bellen en dat bellen gaat niet met een prepaid kaart waar nog maar 1 cent beltegoed op staat.

Ik heb geen voicemail op deze telefoon staan dus bel terug indien je me niet te pakken kan krijgen en het belangrijk is om mij te bereiken. Alvast hartelijk dank voor het niet spammen en mij continu opbellen. hahahahahahahahahahaha.

Mensen, mensen, we zijn druk bezig met de voorbereidingen en het is te hopen dat alles op rolletjes loopt. Er worden nieuwe kaartjes gedrukt, dit keer met een goed telefoonnummer! Op het vorige kaartje stond een telefoonnummer dat eindigde met een 3 ipv een 5. Het is maar 1 cijfer maar toch....

De expositie die is in Gorinchem en vindt plaats  op 6 en 7 november 2021. Zie de expositie pagina voor meer info.

Dit was het weer! Fijne dag/week/woensdag/weekend!

 


«   »