Opening Expoost

Gepubliceerd op 23 oktober 2021 om 10:00

De kop is eraf! De opening was gisteren een succes. Mensen die mijn werk zagen, waren onder de indruk. Denk ik.... Er waren veel mensen aanwezig bij de opening van Expoost en ik hoop dat de komende tijd er veel mensen komen om niet alleen mijn werken maar ook die van anderen te bekijken. Er is ook een beelden tuin waar mensen kunst kunnen bekijken. 

Expoost zit op Roode Steen 15 in Hoorn (NH). Expoost is open van Wo - Zo van 13.00 uur tm 17.00 uur. Komt allen kijken! Entree is gratis!!

Zo! En dan nu concentreren op de volgende expo in de vorm van de kunstdagen in Gorinchem. Het wordt een groot evenement met veel kunstenaars die hun werk tentoonstellen. Zie de expositie pagina voor meer info. Ik hoop dat daar ook veel mensen komen om mijn werk en die van anderen te bekijken. Ik sta in stand #76, mocht je me willen bezoeken. Ik deel deze stand met nog iemand. Schroom niet en kom naar Gorinchem, mocht je in of in de buurt wonen of wanneer je zin hebt om langs te komen.

Dit was het weer voor vandaag, nog een fijn weekend!


«   »