Dit weekend!

Gepubliceerd op 26 september 2021 om 10:00

Tja, dit weekend zou de kunstroute zijn in de Kersenboogerd te Hoorn. Helaas gaat deze niet door ivm alle coronamaatregelen die nog gelden. En als ik zo naar buiten kijk, is het ergens een geluk bij een ongeluk want het regent!

De mensen die mij kennen weten dat ik een Metalhead, Rockfan ben. Ik heb in 2014 Status Quo mogen fotograferen tijdens het reünie concert in Nederland en dat was iets om nooit te vergeten. Ik was een groentje wat betreft het fotograferen in een fotopit en wist dus eigenlijk totaal niet wat ik deed. Maar ik heb wat mooie foto's gemaakt en die zal ik tot mijn dood koesteren.

Waarom schrijf ik dit allemaal? Omdat 1 v.d. oprichters van Status Quo, Alan Lancaster, dit weekend is overleden aan MS. Hij was 72 jaar! Het tweede Quo lid van de "Frantic Four" dat ons verlaten heeft en de zoveelste rocker die ons verlaten heeft dit jaar (2021). Rock In Peace, Alan Lancaster!


«   »