afspraak

Gepubliceerd op 12 september 2021 om 09:30

Morgen, maandag 13 september, heb ik een afspraak met de organisator van de expo in Expoost in Hoorn op het Roode Steen. Ik krijg dan te horen en zien waar ik kom te staan met mijn foto's. Het zijn niet alleen mijn foto's die daar komen te hangen. Andere fotografen en kunstenaars hebben ook hun plekje op deze expo. 

De datum is 22 oktober (opening) t/m 28 november 2021. Het wordt nog een gedoe om  uit te zoeken welke stukken ik daar ga hangen want op 6 en 7 november heb ik ook een expo in Gorinchem tijdens de kunstdagen aldaar. En daar moeten ook een aantal werken komen te hangen. Als ik het goed begrepen heb, dan hoef ik tijdens de expo in Hoorn niet elke dag aanwezig te zijn zodat ik aanwezig kan zijn op de kunstdagen in Gorinchem. Wel zo fijn aangezien die maar 2 dagen duurt. Maar toch, met de corona regels, vraag ik me af hoeveel mensen erop af zullen komen. We zullen het zien en beleven. Eerst de 22 oktober t/m 28 november in Hoorn.

Mochten er mensen zijn die exposities weten waar ik kan staan met mijn kunstwerken, laat het me dan weten op info@fotokunstenaarletschert.nl want mijn agenda moet vol volgend jaar! 

Nog een hele fijne zondag!


«   »