Niet doorgaan Kunstroute Kersenboogerd

Gepubliceerd op 8 september 2021 om 12:00

En ja hoor! Covid gooit voor de zoveelste keer roet in het eten. 

De kunstroute die gepland stond voor 26 september, gaat helaas niet door. 

In overleg met de afdeling vergunningen zijn ze tot de conclusie gekomen dat er simpelweg te veel beperkingen en regels zijn voor een wijkfestival. De kracht van een wijkfestival en de kunstroute ligt juist in de laagdrempeligheid, de openheid en de spontaniteit. De huidige covid maatregelen zorgen ervoor dat juist die spontaniteit niet mogelijk is waardoor de kracht van het evenement teniet wordt gedaan.  Daarom is besloten om het evenement uit te stellen totdat de beperkende maatregelen zijn opgeheven en we er met zijn allen gewoon een leuke en gezellige dag van kunnen maken.

Ik ben goed klaar met die hele corona troep! Schijtziek word ik ervan! Nu is het alleen afwachten wat er de 20e september gaat gebeuren want dan krijgen we weer zo'n 'leuke' persconferentie van demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge. Er zal dan beslist worden of evenementen door mogen gaan en of de anderhalve meter afstand wordt losgelaten.

Echt, nogmaals, ik ben helemaal klaar met covid en al die 'regeltjes'!!

Zal mij benieuwen of 22 oktober t/m 28 november wel doorgaat. Mocht het niet het geval zijn, dan zal ik dat uiteraard melden doormiddel van een blog entry. Oh ja, de expositie pagina is aangepast! Over een tijdje haal ik de kunstroute er vanaf. Zo blijft er bitter weinig over dit jaar. Nog twee expo's te gaan!


«   »