Kunstroute Kersenboogerd 2

Gepubliceerd op 1 september 2021 om 10:30

Nog 25 dagen en dan is het 26 september 2021. Het is dan tijd voor de kunstroute in de Kersenboogerd in Hoorn. Aanstaande vrijdag heb ik een kennismaking met de overige kunstenaars die ook op de route staan. Alles zal volgens de covid regels gebeuren natuurlijk!

In ander nieuws: ik heb twee weken gezocht naar batterijen die gewoon in een fotokoffer lagen, onder een flitser en waar ik ze zelf heb neergelegd. Ik heb mijn hele studio overhoop gehaald maar kon ze maar niet vinden en ik wist dat ik ze daar het laatst gebruikt had. Ik had er alleen niet aangedacht dat ik ze in de koffer had gedaan om mee te nemen naar Venhuizen om te gebruiken voor de flits om kimono's te fotograferen. Sterker nog, ik heb ze gezien in mijn koffer alleen heb ik niet gedacht dat deze degene waren die ik zocht. Ja....lach maar..... maar mijn studio is nu een puinhoop en ik zit vol blauwe plekken omdat ik me continu voor m'n kop sla dat ik ze niet eerder heb gevonden. LOL!

Inmiddels had ik nieuwe oplaadbare batterijen aangeschaft (2x4 stuks) dus het totaal aantal batterijen komt nu op 16, in ieder geval genoeg om te fotograferen.

Tevens heb ik twee nieuwe flitsers aangeschaft. Dit keer twee dezelfde want tot nu gebruikte ik twee verschillende flitsers. Ik ga weer nieuwe rook foto's maken en wil eens experimenteren met twee flitsers. Ik vermoed dat het geen enkel verschil zal maken maar je weet het nooit natuurlijk. Zo dit was het weer voor deze week. Nog een fijne woensdag/week/weekend en tot de volgende entry.


«   »