Oosterkerk expo verplaatst!

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 om 13:45

De expo die ik zou hebben in de Oosterkerk wordt verplaatst naar een andere datum. De reden is dat ik meedoe aan de expositie Expoost op de Roode Steen in Hoorn. Als ik het goed heb dan is dat een pop-up expositie ruimte waar ik met anderen een expositie heb. De expositie is van 22 oktober t/m 28 november en vindt dus plaats op het Roode Steen.

De expositie die ik zou hebben van 19 oktober t/m 23 december 2021 wordt waarschijnlijk verplaatst naar 2022. Dus kansen genoeg om mijn werken te bekijken als je in Hoorn of omstreken woont.

De dagen dat de locatie open is, is van woensdag t/m zondag. Ik zal wellicht met wat nieuw werk daar exposeren. Ik schrijf wel erbij dat dit onder voorbehoud is, natuurlijk!

Op 6 en 7 november sta ik in Gorinchem op de kunstdagen, zie hiervoor de exposities pagina!

Zodra er meer info is over de expositie op het Roode Steen, dan meld ik dat op deze site/blog!


«   »