RTL 7: Op De Zaak

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 12:30

Tja, gisteren 22 juli, zit ik te relaxen in mijn stoel, gaat de telefoon.  Aan de andere kant van de lijn: RTL 7, programma 'Op De Zaak'. 

Ze belden voor productfotograaf Hoorn. Ik heb alleen vergeten te vragen hoe ze erop komen om mij te bellen ipv iemand die bekender is. Maar goed, ik heb een gesprek met de man van RTL 7 tot het moment dat de financiën aan bod komen. Tussen de 2000 en 3000 euro moest ik gaan betalen voor een 2 of 3 minuten 'exposure'. Erg jammer, maar dat geld heb ik niet op dit moment. Het kan me veel werk opleveren als product fotograaf  dus ja, erg jammer. Ik heb wel een telefoonnummer gekregen waar ik naartoe kan bellen indien ik het geld alsnog bij elkaar krijg.

Toch wel jammer dat een programma zo duur moet kosten omdat de kosten zo duur zijn. Maar goed, misschien iets voor de toekomst of zo. Ik heb in ieder geval kunnen vertellen wat ik zoal doe en dat ik eigenlijk fotokunstenaar ben die plaatjes maakt van rook en water/melk/koffie druppels, ook weleens buiten fotografeerd en in Manifesto in Hoorn. Dus mijn naam buzzed nu rond bij RTL 7 en nu maar hopen dat het ergens toe lijdt. Voor nu, een fijn weekend!


«   »