Verzoek om gebruik foto

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 10:15

Vorige week dinsdag was ik aan het relaxen, toen ging de telefoon. Ik neem op en aan de andere kant vd lijn was een persoon die een foto van mij had gezien op internet en die wilde hij gebruiken voor een brochure.

Ik was een beetje beduusd en na het verhaal te hebben aangehoord en het verzoek tot gebruik van de foto, zei ik dat ik dat een mooi idee vond en gaf toestemming om de foto te gebruiken. Ik hoop dat ik zo'n brochure zelf ook nog toegestuurd krijg want het lijkt mij gaaf om te zien waarvoor mijn foto wordt gebruikt.

Toch mooi dat je wordt gevraagd om toestemming. Ik heb andere verhalen gelezen over mensen die hun foto ineens in een magazine of  iets dergelijks zien, zonder dat ze er 1 cent voor terug zien. Dit was een mooi gebaar en het bedrag dat ik ervoor krijg is ook mooi....hahahahaha....

Ik heb de foto inmiddels verstuurd en wacht nu geduldig op de betaling.

Na het afsluiten van het telefoongesprek, was ik nog een tijdje beduusd maar wel had ik een goed gevoel hierbij. De persoon kwam rustig over en vond het niet meer dan redelijk dat ik voor mijn werk betaald zou worden. En ik ben het met hem eens! Dus mensen, indien je een foto of foto's wilt gebruiken, neem contact met me op en we komen heus wel tot een overeenstemming! Mijn email is info@fotokunstenaarletschert.nl

 

Nu wat anders:

De kunstroute in Hoorn Kersenboogerd gaat vooralsnog gewoon door. Het ligt aan het aantal ziekenhuis opnames en of de ziekenhuizen wederom vol komen te liggen met corona patiënten of alles doorgaat of niet. Laten we met z'n allen hopen dat dit allemaal niet gebeurd en dat de 26e september gewoon in mijn agenda blijft staan! Daarna volgt de expositie in de Oosterkerk in Hoorn en die start op 19 oktober en loopt t/m 13 december 2021. Voor volgend jaar staan er ook een paar op de rol. Van sommigen heb ik nog geen datum dus die staan ook niet op de expositie pagina. Zou het bijna vergeten maar op 6 en 7 november sta ik op de kunstdagen in Nieuwegein. Wordt dus weer een drukke periode! Wel fijn, natuurlijk!

Nou, dit was het wel geloof ik. Ik wens iedereen een hele fijne zondag en tot de volgende nieuws/blog entry.


«   »