Filmpjes uitgesteld!

Gepubliceerd op 11 maart 2021 om 12:00

Ik heb het al eerder geschreven maar de filmpjes worden uitgesteld! De omstandigheden zijn dusdanig dat degene die ze maakt, het te druk heeft om ze te kunnen voltooien.

Ik, daarentegen, ben bezig om pogingen te doen om weer wat water/olie foto's te maken. Helaas is tot nu toe elke poging een flop geworden maar, zoals ze zeggen, de aanhouder wint uiteindelijk!

Ik doe mijn best om nieuwe foto's te maken maar door een pijnlijke linkerarm lukt niet alles en dat is irritant. Ik vraag me ook af of de Kunstroute in de Kersenboogerd op 16 mei 2021 door kan gaan. De corona cijfers geven een niet al te goede prognose. Ik hoop van harte dat alles in mei een beetje beter gaat maar zoals het het nu voor staat, met nog 2 maanden te gaan, zie ik het gebeuren dat de Kunstroute niet doorgaat en dat zou flink balen zijn. Dan mag ik nog hopen dat de expositie in Twello wél gewoon door kan gaan en die is in juni (zie de exposities pagina).

Het enige wat ik nu kan doen is proberen foto's te maken en doorgaan met wat ik aan het doen was. Op een gegeven moment dan komt er een tijd dat het gaat lukken en dat ik weer nieuwe foto's kan laten zien. 

Voor nu alvast een goed weekend!


«   »