FF geduld

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 12:00

Tja, door omstandigheden zullen jullie ff geduld moeten hebben met het kunnen bekijken van de filmpjes. 

We zijn al heel ver gekomen maar het moeilijkste (en tevens leukste) gedeelte moet nog komen en gemaakt worden. Ik ben tevens bezig om plannen te maken om nieuwe water/olie foto's te maken.  Dus als alles meezit, dan begin ik vandaag met nieuwe foto's te maken van water/olie. 

Ik hoop dan wel dat mijn tablet het goed blijft doen anders wordt het pas nadat ik een nieuwe tablet heb en dat kan wel een tijdje duren.

Ik zit ook veel op pixabay. De plek waar je auteursrechten vrije foto's kan downloaden. Ik ben de laatste tijd daar dan ook mee bezig geweest. Ik heb er wat oude foto's opgezet waar ik toch niks mee deed.

Nu ga ik een poging doen om weer nieuwe foto's te maken waar ik wél wat mee ga doen.


«   »