1e opdracht 2021 volbracht!

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 11:05

Jawel, 2021 is positief begonnen!

Ik heb mijn eerste opdracht voltooid, deze week! Het was een opdracht van Co & Oil. Ik mocht foto's maken voor een brochure. Eentje met kruiden en een andere met fruit. Ga maar naar hun facebook pagina voor meer info: https://www.facebook.com/xandra.oil.7 .

Ook ben ik bezig geweest met het maken van druppel foto's. Een heel gedoe want ik heb alles weer verplaatst naar boven en daar is iets minder plaats dan in mijn huiskamer! Ik wil weer foto's van rook en water/olie gaan maken.

Btw, iedereen een gelukkig nieuw jaar! Ik hoop dat jullie het 'oud en nieuw' nieuwe stijl hebben overleefd? Dit jaar een spuit in de arm en dan zijn we van dit gedoe allemaal af? Hmmm, tja, erg voorbarig maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit weer een les zal zijn waar we lering uit kunnen trekken. Nou, nog een fijne dag allemaal!

 


«