Kerst tijd!

Gepubliceerd op 23 december 2020 om 12:00

Kerst komt er weer aan! Ik weet al wat ik ga doen tijdens de kerst. De tv gaat op het Blu-Ray kanaal en ik ga een aantal Blu-Ray's kijken. Ik heb er een aantal die ik nog niet gezien heb. 

Een aantal jaren terug heb ik de 'Dirty Harry' films gekocht op Blu-Ray en ik heb ze eigenlijk nooit bekeken. Het wordt dus tijd om ze uit het stof te halen en eens te gaan bekijken. Wellicht met een biertje? Of  ga ik toch voor wat andere drank? Geen idee! Heb er nog niet over nagedacht!

Misschien is 'Dirty Harry' iets te gewelddadig met de kerst (?) en kan ik beter een andere film opzetten? Wellicht wordt het muziek dat ik ga draaien. Ik heb een dvd van Scooby-Doo met Kiss erin.  Wellicht ga ik die draaien, je weet maar nooit! 

 

Alvast een fijne kerst!


«   »