Filmpjes maken

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 13:20

Het worden leuke tijden!

We gaan wat filmpjes maken die te maken hebben met de fotografie en de kunstwerken. De filmpjes worden tussen de 10 en 30 minuten en zullen op een nieuw aan te maken YouTube kanaal te zien zijn. Een teaser van hooguit 1 minuut komt op Twitter, Instagram en andere platvormen.

We gaan ervan uit dat het maken van de filmpjes 3 á 4 dagen in beslag gaan nemen. Dan komt daar nog een aantal dagen bij voor de bewerking en finishing touches. Daarna worden ze online gezet.

Ik denk dat het leuk gaat worden want ik zal zelf ook een rol gaan spelen, aangezien het over mijn werken gaat. Er zal ook waarschijnlijk 'spannende' muziek onder komen ter ondersteuning van het filmpje.

Het script voor het eerste filmpje is bijna klaar, daarna gaan we locaties zoeken en filmen. Misschien dat de eerste nog dit jaar online staat maar ga er maar vanuit dat dit waarschijnlijk volgend jaar zal zijn, denk ik, hoop ik!

 

Ik hoop dat jullie ze dan ook leuk gaan vinden, natuurlijk!

Voor nu, een fijne dag nog!


«   »