Bevestiging

Gepubliceerd op 30 november 2020 om 14:45

Ik heb zojuist de bevestiging gekregen van de Kunstbeurs in Nieuwegein!

 

"Beste Mario Letschert,
Met genoegen kan ik het positieve resultaat van de ballotagecommissie met u delen en bevestigen we uw deelname aan de Nationale Kunstdagen 2021. Leuk dat u erbij bent!"

 

Daarmee begon de email die ik als bevestiging binnen kreeg. Eindelijk eens wat positiefs te melden in deze barre tijden! Het is te hopen dat op 6 en 7 november 2021 het corona tijdperk achter ons ligt en we niet nog steeds te maken hebben met dit klote virus! M.a.w. dat we weer 'gewoon normaal' kunnen doen en weer dingen kunnen beleven zonder de angst dat we besmet raken met het virus. Ik hoop ook dat dan alle maatregelen zijn opgeheven en dat we weer kunnen knuffelen en handen schudden. :-)

 

Nog ff wat anders: De expo in Winschoten is voorbij! Vorige week donderdag heb ik, samen met een vriend, de foto's opgehaald. Ik was alleen een beetje te fanatiek met inpakken want volgens mij ligt nu alles door elkaar. Geeft niet! Het belangrijkste was dat we alles hebben meegenomen! De reis is ook goed verlopen. De heenreis was iets langer dan de terugreis, door omstandigheden. 

 

En nu maar hopen dat ik volgend jaar iets meer exposities heb dan dit jaar want dat was alleen in Het Pakhuis te Hoorn en de tandarts in Winschoten. Alles wat ik daartussen had, is allemaal verplaatst of gecanceld! 

Btw, mocht je iemand kennen die een expositie organiseert, laat het me dan weten dmv een email. Stuur deze dan naar info@fotokunstenaarletschert.nl

Voor nu, een fijne week! Tot de volgende entry!


«   »