Meer een webshop

Gepubliceerd op 13 november 2020 om 13:00

Zoals je misschien hebt gemerkt, heb ik de band- en natuur foto's van deze webshop gehaald.

Ik heb dat gedaan met een reden. De reden is dat ik deze site meer een webshop wil laten zijn met mijn druppels/water-olie/rook foto's. De band- en natuur foto's droegen niet echt iets bij aan hetgeen ik wil verkopen. 

Ik sta ook op Pixabay met enkele natuur foto's, druppel foto's en andere foto's.  Neem er eens een kijkje!

 

Misschien heb je de exposities lijst bekeken en opgemerkt dat er twee exposities zijn verwijderd. Dat klopt. Die van 9 dec t/m 21 jan 2021 en de aflopende expositie in Winschoten heb ik van de site gehaald. De eerste gaat niet door vanwege corona en de tweede liep tot 30 november 2020 maar door omstandigheden moeten we die vervroegd stoppen.

Ik kan nu ook vermelden dat ik mijn eerste opdracht voor limonademeisjes.nl met succes heb afgerond. Aangezien de exposities dit jaar niet meer doorgaan, heb ik me ook gestort op product- en packshot fotografie. Zoals eerder vermeld heb ik de eerste opdracht al gehad en er zullen er vanzelf meer volgen. Voor meer info over mijn product- en packshot fotografie, ga dan naar deze site: www.jouwproductfotograaf.nl

Dat was het voor nu, een fijn weekend en tot de volgende blog entry....


«   »