Product fotografie

Gepubliceerd op 29 september 2020 om 12:00

Er is een nieuwe website, buiten de webshop, gemaakt. Deze gaat over de product fotografie. Ga naar http://www.jouwproductfotograaf.nl voor meer details.

Tja, je moet toch wat als de kunstbeurs en exposities komen te vervallen vanwege corona! Ik heb me gestort op de product fotografie omdat ik toch zelfstandig wil blijven en proberen er geld mee te verdienen. De eerste opdracht is al (bijna) binnen! De website staat er pas sinds gisteren (maandag) op en moet nog wat bekendheid genereren maar dat gaat vast wel komen, binnen niet al te lange tijd.

 

Tja, wat blijft er dit jaar nog over? Nou, een expo in de Oosterkerk in Hoorn (hopelijk). Ik hoop echt dat deze, ondanks de verscherpte corona maatregelen, doorgang kan hebben want het kan wel eens de laatste zijn dit jaar. Eigenlijk schrijf  ik dit verkeerd; Het IS de laatste van dit jaar!! De expositie is van 9 december 2020 t/m 21 januari 2021. Nu maar hopen dat de corona spiraal naar beneden is gegaan tegen de tijd dat het 9 december is en de maatregelen niet meer nodig zijn. Maar ja, dat is waarschijnlijk ijdele hoop! 

Voor nu, een fijne dag  gewenst!


«   »