Nieuwe foto's online

Gepubliceerd op 12 september 2020 om 11:20

Ik heb de pagina's Natuur, Bands en Nieuw ververst. Ik dacht dat het onderhand tijd werd voor wat andere plaatjes. 

Tevens is het nog steeds mogelijk om een donatie te doen, zie deze link. Het zou mooi zijn indien we het volledige bedrag bij elkaar krijgen, of in ieder geval een gedeelte zodat ik naar die kunstbeurs kan in november. Alvast hartelijk dank voor de donatie en denk eraan, een klein bedrag helpt ook!

De foto's hangen nog steeds in de wachtkamer van Mondverzorging Winschoten, dus mocht je ze willen zien, ga daar dan kijken.

Ik denk dat ik ook weer van die korte filmpjes ga maken met klei bijvoorbeeld of andere, met gereedschap bijvoorbeeld. Misschien een stilleven fotograferen, appels of zoiets.. 

 

Voor nu een fijn weekend!


«   »