Nieuwe foto's online

Gepubliceerd op 19 augustus 2020 om 12:15

Ik heb de "nieuw" pagina voorzien van zes nieuwe olie/water foto's.

Ik wil heel graag nieuwe maken maar helaas doet mijn tablet raar. Het ene moment wil hij opstarten en het andere moment doet ie helemaal niets. Gelukkig heb ik er een flink aantal gemaakt die ik tezijnertijd op deze site zal planten.

 

Ik gebruik mijn tablet voor onder de waterbak met een achtergrond filmpje van YouTube. Op het moment dat mijn tablet weer aan wil, zal ik kijken of ik nieuwe ga maken.

Het is, net als met rookfoto's maken, een takkenwerk maar wel leuk om te doen omdat er zoveel moois uit komt. Laat ik het zo stellen, het geeft een voldoening om dit soort foto's te maken en daarom doe ik het ook.

 

Meer nieuws: De foto's hangen nu in een expositie ruimte/wachtkamer van Mondzorgcentrum Winschoten, Vincent Van Goghlaan 4a. Dus ga gerust eens een kijkje nemen. Er hangen daar druppel en rook foto's. Zie voor openingstijden, de expositie pagina.

 

Oh ja, binnenkort zal ik de 'band' en 'natuur' pagina's ook weer verversen dus hou deze site in de gaten!


«   »