Lekker naar buiten!

Gepubliceerd op 1 augustus 2020 om 18:00

Het was een vrijdag. Een vrijdag die behoorlijk warm was. Ik heb het over vrijdag 31 juli 2020. 

 

Ik was al om 5 uur op en deed mijn ogen pas echt open om een uur of 6. Toen ging ik ook de deur uit om buiten, in een park, foto's te maken. Het viel een beetje tegen. Ik denk dat de kleine diertjes nog niet helemaal wakker waren.

 

Anderhalf uur rondstruinen om maar een tiental foto's te maken, vind ik wel wat aan de magere kant.

 

Ik werd overigens wel aangevallen door een spin die zijn web perse vlak bij mijn hoofd wild maken. Verder was het rustig en zag ik bijna geen insecten. Ik heb wel twee foto's gemaakt van spinnen en die zien er best wel gaaf uit. Je zou bijna denken dat ze zich verstoppen zodra ik  in de buurt kom. 

Nou ja, volgende week weer een kans en er zullen er vast nog meer volgen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.