Update waterklep + nieuwe natuur/band foto's

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 11:00

Magneetventiel

Tot mijn verbazing las ik dinsdag dat de waterkleppen op woensdag (=gisteren) binnen zouden komen. Ik heb ze gisteren inderdaad in ontvangst genomen en ben direct aan de slag gegaan. Ik was echter vergeten welke instellingen ik moest gebruiken, dus het duurde ff voordat ik echt foto's kon maken. Komt ervan als je sinds maart er niet meer mee bezig bent geweest. Het is toch wel fijn om weer druppel foto's te maken!

 

Ik heb ook, vandaag, de band en natuur pagina's ververst met andere foto's. Het wordt tijd voor echte 'nieuwe' foto's. Dus zodra het weer mooi weer wordt, eruit om 05.00 uur en vanaf een uurtje of zes beginnen met fotograferen in de buitenlucht. Ik heb minstens een uur nodig om wakker te worden want half slapend naar buiten is niet echt handig....

 

Tot zover! Iedereen die dit leest een fijne dag/weekend!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.