Nog steeds niet binnen!

Gepubliceerd op 9 juli 2020 om 10:00

Tjonge, jonge, en het duurt en het duurt maar! Ik moet maar gaan kijken of  ik een magneetventiel (waterklep) hier in NL kan kopen want dit duurt me te lang! De artikelen zijn al sinds afgelopen zaterdag in NL maar de  Douane-inklaring duurt heel erg lang. Wat moeten die gasten allemaal doen om een pakketje door te sturen naar mijn adres? Hebben ze daar een hele cursus voor nodig om een simpel papiertje te ondertekenen? Ik begin het wachten een beetje zat te worden! Op mijn phone wordt het pakketje aangegeven als zijnde "onderweg". De vraag is alleen "onderweg waarheen?" Naar de Noordpool of zo? Dan kan ik wachten tot ik heeeeeeel dun ben voordat ik dat pakketje binnen krijg. En aangezien dát nooit zal gebeuren, ben ik bang dat het pakketje ook nooit binnen zal komen! Wat een gedoe zeg....

 

Wat positief nieuws: Ik ben nu bezig met olie in water te fotograferen. Onder Gallery-Nieuw! staan een aantal van deze foto's. Ik denk erover om er meer te maken. Op het moment dat ik er meer heb, zullen ze waarschijnlijk ook op die pagina te zien zijn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.