Waterklep (magneetventiel)

Gepubliceerd op 4 juli 2020 om 10:00

EINDELIJK! Het pakketje is in NL gearriveerd! Het pakketje waar ik al een paar weken op zit te wachten. Wat zit er in het pakketje? Twee magneetventielen (waterkleppen). Ik heb er al een stuk of 3 versleten, geloof ik. Elke keer als ik wat dikker spul wil stoppen in de fles die boven de waterklep hangt, gaat de waterklep haperen of lekken. Wordt er doodziek van! In NL kan ik geen bedrijf vinden die de waterklep, zoals ik die heb, verkoopt. Als iemand een bedrijf weet die ze verkoopt, laat het dan weten in het reactie formulier!

 

Maar goed, ik krijg ze volgende week binnen en zodra ik ze binnen heb ga ik meteen weer nieuwe druppelfoto's maken. Of ik wederom melk ga gebruiken, betwijfel ik want ik wil langer met deze waterkleppen doen dan de vorige. Maar ja, elke keer water gebruiken heeft ook zijn beperking. Misschien water in koffie laten vallen? Zou ook een leuk effect kunnen hebben. Of ik moet de melk dusdanig verdunnen dat het niet meer een dikke vloeistof is. Ik kijk wel wat ik ga doen!

 

Voor nu wens ik iedereen een heerlijk weekend! Mijn weekend zou eigenlijk in Twello zijn want gisteren zou daar een expositie zijn geopend ware het niet dat er een virus rondwaard hier en in de hele wereld! Ik wil niet grof eindigen, dus stop ik met schrijven!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.