Nieuwe pagina's

Gepubliceerd op 20 juni 2020 om 10:03

Ik heb enkele nieuwe pagina's toegevoegd. De pagina 'band foto's', waarop de foto's staan die ik gemaakt heb van bands die in in Manifesto of elders speelden. De laatste foto's die ik van bands in Manifesto maakte zijn van 20 januari 2020, dus vóór de corona tijd! Ik hoop hier in oktober weer mee te beginnen onder voorbehoud dat er geen tweede golf komt en we nog dieper in de coronacrisis komen te zitten!

 

De tweede pagina die ik heb gemaakt is een pagina met natuur foto's. Er is zoveel moois te zien in een park vlakbij mijn huis, dat ik 's morgens vroeg met camera buiten te vinden ben. Het moet dan wél mooi weer zijn natuurlijk want ik ben niet graag nat of koud! Binnenkort wordt het weer tijd om wat foto's te gaan maken. Het weer is mooi alleen moet ik nog vroeg uit mijn bed zien te komen...hahahaha

 

Beide pagina's staan onder de button Gallery!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.