Nieuw jaar/New Year

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 13:40

We zijn inmiddels een week in het nieuwe jaar en toch wens ik jullie allemaal een gelukkig nieuw jaar. 

We gaan binnenkort de werken uit Waddinxveen terug halen want die expositie van (bijna) een jaar zit er op. De werken gaan per 1 februari 2023 hangen in Galerie Aan De Gracht in Alkmaar. 

Ik ben intussen bezig met het maken van foto's van een beetje verf en twee druppels die daarop vallen. Het lukt aardig om deze foto's te maken. Ik heb er  een aantal online gezet, op de NEW pagina. Verder hoop ik binnenkort wat meer te weten over een eventuele expositie in De Boterhal in Hoorn (NH). Dat zal dan niet eerder zijn dan in 2024 maar dat kan de pret niet drukken. Ik ga voor 2023 nog meer exposities zoeken en hopen dat ik die ook ga vinden.

Nogmaals, een gezond en gelukkig 2023 gewenst en tot de volgende keer.

We are now a week into the new year and still I wish you all a happy new year.

We will soon be bringing back the works from Waddinxveen because that (almost)one-year exhibition is over. The works will hang in Galerie Aan De Gracht in Alkmaar from 1 February 2023.

In the meantime I am busy taking pictures of a bit of paint and two drops falling on it. It's good to take these photos. I will have put some online, on the NEW page. I also hope to know more about a possible exhibition in De Boterhal in Hoorn (NH) soon. That won't be until 2024, but that can't spoil the fun. I will look for more exhibitions for 2023 and hope that I will find them.

Again, wishing you a healthy and happy 2023 and see you next time.


«   »