Prijzen verhoogd/ Prices increased

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 om 14:50

Jawel, ik heb mijn prijzen ook verhoogd. Door de energie kosten, ben ik genoodzaakt om dat te doen. Mijn computer verbruikt stroom doordat deze de hele dag aan staat. Dit komt omdat ik, natuurlijk, de computer gebruik om mijn foto's te bewerken. Ik vind het heel erg dat ik dat moet doen.

Op zondag 23 oktober ben ik bij de opening van Maarten Vetart Vet in de Drommedaris te Enkhuizen.  Daarna gaan we ons opmaken voor 26/27 november want dan heb ik een expositie, samen met andere kunstenaars, in Hauwert (NH). Het wordt een Cariben Weekend, dus wordt het vast een leuke en mooie happening.

Ik probeer ook een expositie te krijgen in De Boterhal in Hoorn(NH). Eerst moet ik door de tentoonstellingscommissie heen zien te komen. Het worden dus spannende tijden!

Yes, I've raised my prices too. Due to the energy costs, I am forced to do that. My computer consumes power because it is on all day. This is because, of course, I use the computer to edit my photos. I feel really bad that I have to do that.

On Sunday 23 October I will be at the opening of Maarten Vetart Vet in De Drommedaris in Enkhuizen. Then we will prepare for 26/27 November because then I have an exhibition, together with other artists, in Hauwert (NH). It will be a Caribbean Weekend, so it will probably be a fun and beautiful event.

I am also trying to get an exhibition in De Boterhal in Hoorn (NH). First I have to get through the exhibition committee. So it will be exciting times!


«   »